Maritimt stumpemarked 14. – 16. juli.
30. maj 2017
0

Det er i bestyrelsen besluttet at der i år afholdes maritimt stumpemarked i forbindelse med havnefesten. Alle der har maritime effekter der ønskes solgt kan indlevere disse.
(Man behøver ikke være medlem af klubben).
Ved salg beholder klubben 20% af salgsprisen i salær. Bliver varen ikke solgt returneres den til sælger.
Der vil blive indlevering af effekter mandag den 10. til torsdag den 13. juli kl. 18 – 21 i mastehuset. I den forbindelse vil det være en stor hjælp hvis man i forvejen har mærket tingene op med en pris på et vedhæftet manillamærke. Så skal vi nemlig kun tilføje et katalognummer. Er man forhindret i at indlevere i nævnte tidsrum kan man kontakte et bestyrelsesmedlem for indlevering på et andet tidspunkt.

I samme forbindelse kan nævnes at mastehuset vil blive ryddet i uge 26, da det er planen at få gulvet malet. Master og øvrigt grej der på dette tidspunkt stadig er i huset vil sandsynligvis blive båret ud i gården. Bomme der ligger på loftet kan blive liggende.